Laserbehandling

Laserterapi:

 

Hvad er laser?


Laser er en speciel form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret.

Laser er meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet.

Laserlyset stimulerer den enkelte celle. akurat ligesom sollyset giver energi til planter via fotosyntese.


Er laser farligt?


Det kommer an på styrken.


Laser anvendes i mange forskellige styrker og anvendes lige fra at skære i stålplader til at læse CDen i en CD-afspiller. Laser anvendes også til kirurgi og til laser- pointeres.Terapeutiske lasere ligger i styrke lige under de kirurgiske lasere. På grund af strålens spredning er der ingen risiko for skader - -hverken på øjne eller væv. Virkningen er udelukkende positiv og stimulerende på kroppens reparationsmekanismer.


Hvor tit skal man behandles?


Individuelt.


Der er helt individuelt og afhænger af problemets karakter, om det er en akut opstået skade eller en langvarig overbelastningsskade. typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger.


Gør det ondt?


Smertefrit.


Selve laserterapien er smertefri og kan i nogle tilfælde opleves som en svag prikken eller snurren. En laserbehandling tager typisk 10-20 minutter og kombineres ofte med anden behandling.


Er der ingen bivirkninger?


Ingen bivirkninger.


Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.


Hvem skal ikke bruge laserterapi?


For gravide, epileptikkere samt hjerte og cancerpatienter er der visse områder, der ikke bør behandles. Hvis du tilhører en af disse grupper, så gør opmærksom på det inden behandlingen

påbegyndes. Spørg din egen læge, hvis du er i tvivl.


Hvad med cancer?


Alle kendte undersøgelser peger på at cancerceller er upåvirkelige for laserlys. For en sikkerheds skyld tilråder vi dog til forsigtighed ved en konstateret cancer.

GALLERi
Klinikens adresse og telfonnummer.

 

Skovvej 14

4840 Nørre alslev

tlf: 6173 1331

 

Ring eller skriv en SMS.

 

på 6173 1331

 

så finder vi en tid

 


Copyright © All Rights Reserved