Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage:


30 min./60 min.


Fysiurgisk massage er en massageform, der har til formål at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for belastningsskader, og smerter i muskler og omkring led.

Med dybdegående massage øges blodcirkulationen, så kredsløbet arbejder bedre, og ophobede affaldsstoffer frigives fra musklerne.

Fysiurgisk massage får musklerne til at slappe af.

De bliver bløde og smidige, så der opstår en større bevægelighed i muskler og led.Fysiurgisk massage er en effektiv terapi som giver sundhed og velvære. Fysiurgisk massage er også medvirkende til at kroppen udskiller endorfiner – kroppens eget lykkehormon. Det betyder, at du får mere overskud, så du kan møde en travl hverdag med ny energi.Vi udfører flere slags massagetyper på klinikken, blandt andet briksmassage, der er særlig velegenet ved behandlinger af:– Nakke og skulder– Ryg og Lænd– Arme– Ben og balderJeg kører også gerne ud til dig

Har du ikke mulighed for at komme til min klinik, eller ønsker du blot at modtage massage i hjemmelige og kendte omgivelser, så starter jeg bilen og kører ud til dig.

GALLERi
Klinikens adresse og telfonnummer.

 

Skovvej 14

4840 Nørre alslev

tlf: 6173 1331

 

Ring eller skriv en SMS.

 

på 6173 1331

 

så finder vi en tid

 


Copyright © All Rights Reserved