Fysiurgisk stolemassage

Stolemassage:


20 min


Stolemassage foretrækkes af flere der har en travl hverdag, Nogle har vanskeligt ved at afse en hel time til et besøg i klinikken – de skal måske nå at handle ind og hente børn i institutionen før de lukker. For dem er stolemassage et godt alternativ til de andre massageformer vi tilbyder. Som navnet antyder er det en form for massage, hvor man sidder i en stol frem for f.eks. at ligge på en briks. Massagen gives siddende i en specialdesignet stol, og massagen gives uden på tøjet. Det foregår derfor også uden brug af massageolier. En behandling varer typisk omkring 20 minutter.Stolemassage er en speciel type massage af hoved, nakke, arme, skuldre og ryg.

Massagen foregår igennem tøjet, og klienten sidder på en massagestol, hvor det er muligt både at sidde afslappet foroverbøjet og støttet. Klienten sidder i en position så massøren har gode arbejdsbetingelser, for at massere de relevante muskelgrupper.Stolemassage anvendes både som forebyggende behandling, og til personer, som har smerter i nakke, skuldre og ryg.Kontakt mig i dag

Hvis du er interesseret i stolemassage til dig selv eller din virksomhed, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere.

 

 

 

 

GALLERi
Klinikens adresse og telfonnummer.

 

Skovvej 14

4840 Nørre alslev

tlf: 6173 1331

 

Ring eller skriv en SMS.

 

på 6173 1331

 

så finder vi en tid

 


Copyright © All Rights Reserved